İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD32,37
EURO34,96
GBP40,99
BIST9.079,97
GR. ALTIN2.325,76
BTC2.288.676,31
29 Mart 2024, Cum
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Çorlu

Vali Aziz Yıldırım 4. Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı Açılışına Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Aziz Yıldırım, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen 4. Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı (TEKİF 2019) Açılışı’na katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından açılış konuşmasını Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Esen yaptı.

Ardından Çerkezaköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan V. Ayhan Arslan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin bir konuşma yaptılar.

Ardından konuşan Vali Yıldırım; “İstihdamı artırarak sadece istatistik tablolarında görülen rakamlardan ibaret bir iş yapmıyorsunuz. İnsanlara iş sağlayarak mutlu bireyler ve mutlu aileler oluşturuyorsunuz. Sanayicilerimizin asıl alkışlanması gereken yönü budur. Tabi ki üretim olacak, tabiki satış ihracat olacak. Ama bu arada mutlu aileler olacak, toplum daha mutlu olacak işte biz bu istihdam fuarlarıyla buna dikkat çekmeye çalışıyoruz. Böylece mutlu olmak isteyen insanlarla mutlu etmek isteyen insanları bir araya getiriyoruz ve sonunda katlanarak büyüyen bir toplum ortaya çıkıyor. Birbirine seven, birbirine saygıyla bakan, birbiriyle çok iyi geçinen; bu üretimin bir parçası da benim, ürettiği malı gördüğümüz zaman bu ekonominin yükselmesinde benimde payım var diyen insanlar çoğalıyor böylece. Yoksa iş sadece para kazanmak değil para kazanılacak ki yeni mutlu bireyler ve yeni mutlu aileler ve toplumun daha mutlu olmasına sebebiyet verecek mutluluk kaynakları ortaya çıkacak. Hepimiz burada bunun için varız.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından istihdama katkıda bulunan firmalara Vali Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Ardından Çerkezköy Kapalı Pazar Alanına geçilerek kurdele kesildi. Kurdele kesiminin ardından Çerkezköy Mehter Takımı ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Halkoyunları Ekibi bir gösteri sundular.

Vali Yıldırım’ın fuar alanını gezmesiyle açılış son buldu.

Açılışa Vali Yıldırım’ın yanı sıra Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Aile, Çalışma, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, sanayiciler ve işadamları katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Aziz Yıldırım 4. Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı Açılışına Katıldı
Bizi Takip Edin