SON DAKİKA

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali’nde Funda Arar ve Mustafa Ceceli konseri

Haber Tarihi: 12 Haziran 2023 - 9:38

TEKİRDAĞ Uluslararası Kiraz Festivali’nde ünlü şarkıcılar Funda Arar ve Mustafa Ceceli, verdiği konserle izleyenlere coşkulu bir gece yaşattı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 57’ncisi düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali’nin 3’üncü gününde Funda Arar ve Mustafa Ceceli, konserleri düzenlendi. Ünlü şarkıcılar, söylediği şarkılarla izleyenleri coşturdu. Sahneye ilk çıkan Mustafa Ceceli, şarkılarını söylediği sırada bir sürpriz yaparak Ekin Uzunlar da sahneye çıktı. İkili konsere gelen vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Funda Arar da beğenilen duyusal şarkılarını seslendirdi. Sevenleri de Arar’ın şarkıların eşlik edip birlikte söyledi.

BU HABERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.