Çorlu’da meydana gelen olayda, aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Olayın gündüz vakti okul sokağında ve öğrencilerin gözü önünde meydana gelmiş olması velileri tedirgin etti.
KALBİNİN ALTINDAN BIÇAKLADI
Şeyhsinan Mahallesi Güney caddesi üzerinde meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumuet bulunduğu söylenen S.S ile L.K cadde üzerinde karşılaştıkları sırada ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle S.S, belinden bıçağı çıkartarak L.K’nın kalbinin altına sapladı. Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan L.K, olayı görenlerin çağırdığı ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldıralarak tedavi altına alınırken L.K’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE YAKALANDI
Olayın okul önünde olması paniğe neden olurken öğrenci velilerinin korku yaşaması nedeniyle polis bir süre olay yerinde bekledi. Olaydan sonra bir araç ile kaçan S.S ise polis tarafından yakalandı. Cumhuriyet Polis Merkezi’ne getirilen S.S, burada gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri de olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı. Polis, kan örneklerini delil olarak alırken zanlının suç aleti olan bıçağı da teslim ettiği öğrenildi.