İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD28,95
EURO31,19
GBP36,43
BIST7.913,76
GR. ALTIN1.863,00
BTC1.277.771,06
8 Aralık 2023, Cum

‘Sahte doktor’ Ayşe Özkiraz’ın yeni sahte belgeleri ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kendisini ‘pratisyen hekim’ olarak tanıtan, sahte diplomayla görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz’ın (20) yeni sahte belgeleri ortaya çıktı. Özkiraz’ın ÖSYM adı altında hazırladığı sahte TUS sonuç belgesinde Temel Tıp Bilimleri Testi’nde 115 doğru, 5 yanlış, Klinik Tıp Bilimleri Testi’nde ise 107 doğru 12 yanlış yazarak kendisini üstün başarılı olarak gösterdiği fotoğraflar da yer aldı.

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kendisini ‘pratisyen hekim’ olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diplomayla hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz, 25 Ekim’de tutuklandı. Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne konulan Özkiraz, avukatı aracılığıyla karara itiraz etti. Avukatının, bir üst mahkeme olan Çerkezköy 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ne tutukluluğa itirazı reddedildi.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayşe Özkiraz ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Özkiraz hakkında hazırlanan iddianame, Çerkezköy Asliye Ceza Mahkemesi’ne sunuldu. İddianamede, Özkiraz hakkında, ‘resmi belgede sahtecilik’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, ‘özel belgede sahtecilik’ten 1 yıldan 3 yıla kadar ve ‘yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet’ suçundan 2’den 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis cezası istendi.

YENİ FOTOĞRAFLAR

Ayşe Özkiraz’ın yeni sahte belgeleriyle ameliyathanede ve acil servis önünde çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Özkiraz’ın Ankara Şehir Hastanesi’ne gitmeyi planladığı ve Çerkezköy’de kendisine sahte kimlik kartları, kaşe yaptırdığı ve girdiği ameliyatlarla ilgili videolar hazırlatmaya çalıştığı belirtildi. Özkiraz’ın ÖSYM adı altında hazırladığı sahte TUS sonuç belgesinde Temel Tıp Bilimleri Testi’nde 115 doğru, 5 yanlış, Klinik Tıp Bilimleri Testi’nde ise 107 doğru 12 yanlış yazıp kendisini üstün başarılı olarak göstermeye çalıştığı fotoğraflar da yer aldı. Özkiraz’ın ameliyathanede dikiş atarken, personelin ameliyat önlüğünü giyerken kendisine yardımcı olduğu, hastanede doğum günleri düzenlediği, gece nöbetlere kaldığına dair yaka kartı ile acil servis önünde çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Sahte doktor Ayse Ozkirazin yeni sahte belgeleri ortaya cikti2

Sahte doktor Ayse Ozkirazin yeni sahte belgeleri ortaya cikti3

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Sahte doktor’ Ayşe Özkiraz’ın yeni sahte belgeleri ortaya çıktı
Bizi Takip Edin