SALDIRGANLAR KAÇTI
Olay, saat 15.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Çapraz Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişilerin bulunduğu 2 araç, takip ettikleri inşaat malzemeleri satan 40 yaşındaki L.O. yönetimindeki 34 FBY 70 plakalı hafif ticari aracı Cumhuriyet Mahallesi Çapraz Sokakta sıkıştırdı. Araçlardan inen ve üzerlerinde çelik yelek olduğu öne sürülen kimliği belirsiz kişilerce, 34 FBY 70 plakalı araca otomatik silah ve tabancalarla ateş açıldı.
Saldırıda araçta yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki A.I. hafif yaralı olarak kendisini dışarı atarken, sürücü L.O. ise aracıyla Hastane Caddesine çıkarak çarşı merkezi yönüne kaçtı.
Saldırganların bulunduğu diğer 2 araç da Küme Sokak üzerinden izlerini kaybettirdi. Saldırıda hafif şekilde yaralanan L.O. ise bir süre sonra yaya olarak olay yerine döndü.
DEFALARCA ATEŞ ETTİLER
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken hafif şekilde yaralanan L.O. ve A.I., polis tarafından 50 metre uzaklıktaki Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek, tedavi altına alındı.
L.O.nun sol şakağını, A.I.nın ise kolunu ve ayağını mermi sıyırdığı, sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi. Olay yerinde yapılan incelemede ise çok sayıda boş kovan bulundu. Bulunduğu yerden emniyet binası önüne çekilen 34 FBY 70 plakalı araçta da kurşun delikleri olduğu kaydedildi.
Saldırının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öne sürüldü. Polis kaçan 2 araç ve içerisinde bulunan şüphelilerin yakalanmaları için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.




