Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Lefkoşa
Gazimağusa
Girne
Güzelyurt
İskele
Pristina
USD45,19
%-0.08
EURO53,08
%-0.07
GBP61,64
%0
BIST14.442,56
%0.92
GR. ALTIN6.709,49
%-0.1
BTC3.446.341,87
%0.69
1 Mayıs 2026, Cum
  1. Haberler
  2. Çorlu Haber
  3. Işıklı Kavşakta Ölümcül Kaza

Işıklı Kavşakta Ölümcül Kaza

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu’da kırmızı ışık ihlali yapan Faruk A.‘nın (34) kullandığı otomobilin kavşakta çarptığı otomobilin sürücüsü Çetin Karakuş (60), yanındaki eşi Çiğdem Karakuş (53), kızları Çisem Meriç (30) hayatını kaybetti, 6 aylık torunları Aras Meriç ağır yaralandı.

IŞIKLI KAVŞAKTA KAZA
Babaeski’de yaşayan Çetin Karakuş ile eşi Çiğdem Karakuş, bir süre önce Çorlu’da oturan kızları Çisem Meriç‘i ziyarete geldi. Ziyarette Çetin Karakuş‘un doğum günü kutlanırken, torunları Aras Meriç bebek gece rahatsızlanınca Çetin Karakuş, eşi Çiğdem Karakuş, kızı Çisem Meriç, bebeği hastaneye götürmek için otomobille yola çıktı. Çorlu’nun İstanbul yolu üzerindeki Zafer Mahallesi’ndeki ışıklı kavşakta, kırmızı ışıkta bekleyen Çetin Karakuş’un kullandığı otomobile, Faruk A‘nın kullandığı otomobil yandan çarptı.

BEBEĞİN HAYAT MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR
Çarpmanın şiddetiyle Karakuş’un kullandığı otomobil 50 metre kadar sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Çiğdem Karakuş ile kızı Çisem Meriç hayatını kaybettiği belirlendi. Çetin Karakuş, özel bir hastaneye, 6 aylık Aras Meriç ile çarpan otomobilin sürücüsü Faruk A., Çorlu Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Çetin Karakuş da hastanede hayatını kaybetti. Aras Meriç bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI
Tedavisinin ardından sürücü Faruk A. gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Evli çift ile kızlarından geriye dün doğum günü olan Çetin Karakuş‘un doğum günü kutlamasından kalan fotoğraflar kaldı.

isikli kavsakta olumlu kaza1
Işıklı Kavşakta Ölümcül Kaza 5

Işıklı Kavşakta Ölümcül Kaza
KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.