İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD32,38
EURO34,69
GBP40,53
BIST10.051,45
GR. ALTIN2.400,81
BTC1.988.973,75
30 Nisan 2024, Sal

Hurda toplamak için girdikleri metruk ev çöktü: 2 yaralı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EDİRNE’de hurda malzeme toplamak için girdikleri metruk evin çökmesi sonucu enkaz altında kalan Celal Dağlı (61) ile yeğeni Serap Pançin (42) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Dağlı’nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay, Meydan Mahallesi Menzil Çıkmazı Sokak’ta meydana geldi. Celal Dağlı, yeğeni Serap Pançin ile birlikte hurda toplamak için girdikleri tek katlı metruk evin çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, önce enkazdan Pançin’i hafif yaralı olarak kurtardı. Bir süre sonra da Celal Dağlı bilinci kapalı olarak çıkarıldı. Dayı ve yeğen, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınırken, Dağlı’nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

VALİ SEZER İNCELEMEDE BULUNDU

Edirne Valisi Yunus Sezer, olayın ardından bölgeye gelerek incelemede bulundu. Ekiplerden bilgi alan Sezer, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sezer, “Bugün maalesef burada kullanılmayan bir binada malzeme almaya çalışırken iki vatandaşımız zannediyorum aldıkları malzemenin de hurdanın da etkisiyle beraber binada çökme meydana geliyor. Maalesef ikisi de yaralanıyor. Bir tanesi ağır. İkisi de şu anda hastanede tedavi altında. İnşallah hayati tehlikeleri olmaz ama bir vatandaşımız ağır durumda, dua ediyoruz. Bu tür yapılar, özellikle tehlikeli ve kullanılmayan yapılar var ve buralara girilmemesi gerekiyor. Fakat böyle malzeme alma söz konusu olmuş ve sonucunda da böyle bir çökme meydana gelmiş. İnşallah gerekli tedbirler de alınmış durumda. Geçmiş olsun, Allah şifa versin” dedi.

Mahalleliden Nihat Öztürk ise “Ben taksi durağında oturuyordum. Bize haber ettiler buradan birileri. Evin altında kalanlar olduğunu söylediler, biz de gelip kurtarmaya çalıştık” diye konuştu. 

HAYATINI KAYBETTİ

Edirne’de hurda malzeme toplamak için girdikleri metruk evin çökmesi sonucu enkaz altında kalan 2 yaralıdan Celal Dağlı, kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Serap Paçin’in tedavisinin sürdüğü, durumunun iyi olduğu belirtildi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hurda toplamak için girdikleri metruk ev çöktü: 2 yaralı
Bizi Takip Edin