İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD32,58
EURO34,81
GBP40,44
BIST9.693,46
GR. ALTIN2.514,66
BTC2.119.124,25
19 Nisan 2024, Cum

Gelenek Bu Yılda da Ergene’de Devam Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ergene Belediyesi her yıl başı olduğu gibi bu yıl başı da çocukları unutmadı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatları ile Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas ve Başkan Yardımcıları küçüklere yeni yıl hediyelerini takdim etti.

Ergene Belediyesi tarafından gelenek haline gelen yıl başı hediyeleri geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede küçüklerle buluştu. Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, Başkan Yardımcıları ve Belediye meclis üyeleri yılbaşında küçüklerin evlerini kapı kapı gezerek onlara yeni yıl hediyelerini takdim ederek Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yeni yıl mesajlarını iletti.

Güzelliklerin paylaştıkça arttığına inandığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergenemizde kurulduğu yıldan itibaren bir gelenek haline gelen yeni yıl ziyaretleri bu yılda koronavirüs tedbirleri çerçevesinde devam etti. En büyük mutluluğumuz ve zenginliğimiz çocuklarımızın yüzündeki sevinci görmektir. Her zaman geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanında olan belediyemiz yeni yılda da onları unutmadı. Biz yıllardır Ergene’de zorda olanın yanında olan bir anlayışla Ergene’de hizmet üretiyoruz, halkımızın kalbine dokunuyoruz. Yaşanan zorluklar, çekilen dertler paylaştıkça azalıyor. Bu anlamda zor bir yıl olan 2020 yılının son günlerinde çocuklarımızın yeni yıla gülen gözlerle girmesi ve onların yalnız olmadıklarını bilmesi bize huzur veriyor. 2021 yılında çocukların yatağa aç girmediği, her çocuğun eşit ve kaliteli eğitim aldığı bir Türkiye istiyorum. Kadınların şiddet görmediği, her kadının sosyal hayatın içinde kendini özgürce ifade edebildiği, işsizliğin son bulduğu, hayvanlara işkence edilmediği, doğanın korunduğu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gelenek Bu Yılda da Ergene’de Devam Etti
Bizi Takip Edin