İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD38,89
%0.36
EURO43,45
%-0.25
GBP51,67
%-0.22
BIST9.668,36
%1.33
GR. ALTIN3.997,10
%-0.90
BTC4.054.237,15
%0.49
18 Mayıs 2025, Paz
  1. Haberler
  2. Tekirdağ Haber
  3. Şarköy Haber
  4. Ev sahibi olma hayaliyle aldığı Kazı Kazan’dan, 4 milyon lira çıktı

Ev sahibi olma hayaliyle aldığı Kazı Kazan’dan, 4 milyon lira çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEKİRDAĞ’ın Şarköy ilçesinde bir kişi, oynadığı 50 liralık Kazı Kazan’dan 4 milyon liralık büyük ikramiye kazandı. Kuponu satan market sahibi Muharrem Tekin, talihlinin isminin açıklanmasını istemediğini belirterek, “Talihli ev sahibi olma hayali ile aldığı kupon sayesinde ev sahibi olacak ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak” dedi.

İlçede İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Muharrem Tekin’e ait markette, bir kişi 50 liralık ‘Milyonerler Kulübü’ isimli Kazı Kazan’dan satın aldı. Kuponu kazıyan kişi, kendisine 4 milyon TL’lik büyük ikramiye çıktığını fark etti. Büyük ikramiyenin talihlisi, kuponunu kontrol ettirdiği market sahibi Tekin’den isminin gizli kalmasını istedi.

Tekin, talihli kişinin ev sahibi olma hayaliyle Kazı Kazan oynadığını belirtti. Tekin, “Talihli ev sahibi olma hayali ile aldığı kupon sayesinde ev sahibi olacak ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak. Kazanan talihli adının açıklanmasını istemiyor, akrabalarının kendisini rahatsız edeceğini bu yüzden açıklamamı istemiyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev sahibi olma hayaliyle aldığı Kazı Kazan’dan, 4 milyon lira çıktı
Yorum Yap
Bizi Takip Edin