İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD32,51
EURO34,80
GBP40,55
BIST9.530,47
GR. ALTIN2.477,27
BTC2.019.849,33
18 Nisan 2024, Per

Emre Köprülü: Yerel seçimlerde aynı başarıyı gösterceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 2.dönemde de 3.sıradan yine aday gösterilmesi üzerine, “CHP olarak bizim hedefimiz yerel seçimlerde göstermiş olduğumuz başarının bir benzerini 7 Haziran seçimlerinde de göstermektir. Bizlerde CHP’de bayrağı biraz daha yukarıya taşıyabilmek amacıyla Tekirdağ’dan daha fazla CHP’li milletvekili çıkarabilmek için takım halinde bütün mücadelemizi ortaya koyacağız” dedi.

SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI

Köprülü; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye’nin dört bir noktasında Tekirdağ’da bunların içinde milletvekili listelerini sandıkla belirledi. Tekirdağ’da 8 Mart 2015 tarihinde üyelerimizin oy kullandığı bir ön seçim yapıldı. Ön seçimlerden çıkan sonuçlar değişiklik olmadan Yüksek Seçim Kuruluna sunuldu. Artık seçim süreci başlamıştır. Bizlerde CHP’de bayrağı biraz daha yukarıya taşıyabilmek amacıyla Tekirdağ’dan daha fazla CHP’li milletvekili çıkarabilmek için takım halinde bütün mücadelemizi ortaya koyacağız. Bizim için önemli olan Tekirdağ’ın Türkiye’de daha çok adını duyurabilmesi, daha çok özlenen yatırımların gerçekleşebilmesi adına el birliği ile mücadele etmektir. Biz bu mücadelemizi uzun zamandır veriyoruz. 7 Haziran’da hem Tekirdağ’da hem de Türkiye’de CHP iktidarını oluşturacağız. CHP olarak bizim hedefimiz yerel seçimlerde göstermiş olduğumuz başarının benzerini 7 Haziran seçimlerinde de göstermektir.” diye konuştu.

ÖZLEM YEMİŞÇİ İLE YILLARCA BERABER GÖREV YAPTIK

Köprülü, Aday gösterilmeyen Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ile ilgili; Özlem Yemişçi’nin liste dışı kalması partilerin kendi iradeleridir. AKP’de milletvekili listeleri genel merkezin iradesi ile belirlendi. Bu doğrultuda da Tekirdağ’da böyle bir liste oluştu. Ben bir siyasi partinin iç kararlarına karışamam. Onlar adına da hayırlı olsun diyorum. Netice de 4 yıl beraber görev yaptık” diyerek açıklamalarını noktaladı.

emrekoprulutekrarbasariliolacagizgazetecorlu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emre Köprülü: Yerel seçimlerde aynı başarıyı gösterceğiz
Bizi Takip Edin