SON DAKİKA

Emlak ofisinde 1 milyon liralık kaçak bilgisayarlar ele geçirildi

Haber Tarihi: 17 Haziran 2023 - 14:24

EDİRNE’de polisin bir emlak ofisinde yaptığı aramada piyasa değeri 1 milyon lira olan gümrük kaçağı 64 dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik yaptığı çalışmada, bir emlak ofisinde gümrük kaçağı bilgisayarların bulunduğunu belirledi. İş yerinde yapılan aramada, 64 gümrük kaçağı dizüstü bilgisayar, adaptörleri ile 36 bilgisayar çantası ele geçirildi. Piyasa değeri 1 milyon lira olduğu belirtilen kaçak ürünlerle ilgili H.E., U.S. ve Y.F., gözaltına alındı.

Şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

BU HABERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.