İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD37,84
%0.04
EURO40,95
%-0.51
GBP48,91
%-0.53
BIST9.044,64
%-7.81
GR. ALTIN3.679,11
%-0.64
BTC3.246.150,97
%0.87
23 Mart 2025, Paz
  1. Haberler
  2. Edirne Haber
  3. Edirne’deki kazada, polis memuru Melike de yaşamını yitirdi

Edirne’deki kazada, polis memuru Melike de yaşamını yitirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EDİRNE’de otomobilin traktöre çarptığı kazada yaşamını yitiren polis memuru Hasan Burak Önder’in (28) ardından yoğun bakımda tedavi gören meslektaşı Melike Dilek (27) de hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 14.30 sıralarında Edirne- Havsa kara yolunda, kavşakta meydana geldi. Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Hasan Burak Önder, Melike Dilek ve Onur Yüksel’in içinde bulunduğu 07 ALU 521 plakalı otomobil, Kadir Sekin’in kullandığı 39 AAG 785 plakalı traktöre çarptı. Otomobil savrulurken, traktördeki işçiler de yola düştü. Kazada Hasan Burak Önder, hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Melike Dilek, Onur Yüksel ile traktördeki 3 kişi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis memurlarından Melike Dilek de öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Tedavi altındaki Yüksel’in ise hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

TEKİRDAĞ’DA TÖREN DÜZENLENDİ

Öte yandan Hasan Burak Önder için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene; Vali Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ile emniyet personeli katıldı. Törende baba Sedat Önder ile ağabey Furkan Önder, büyük üzüntü yaşadı. Oğlunun ölüm haberini alan anne Hanife Önder’in ise fenalaşıp, hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Hasan Burak Önder’in tabutu, meslektaşlarının omzunda cenaze aracına taşındı. Bekar olduğu öğrenilen Önder, toprağa verilmek üzere memleketi İzmir’e uğurlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Edirne’deki kazada, polis memuru Melike de yaşamını yitirdi
Yorum Yap
Bizi Takip Edin