SON DAKİKA

Edirne’de 1 haftada 13 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Haber Tarihi: 27 Şubat 2023 - 13:06

EDİRNE’de jandarma, polis ve gümrük muhafaza ekiplerince son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 13 kilo 362 gram uyuşturucu ve 2 bin 331 sentetik ecza ele geçilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda; , 9 kilo 163 gram esrar, 4 kilo 183 gram sentetik kannabinoid, 10 gram metamfetamin, 5 gram eroin, 1 gram skunk, 2 bin 331 sentetik ecza ele geçirildi. Operasyonlarda 22 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı; ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’, ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma’ suçlarından aranan 5 kişi ise gözaltına alınarak, adli makamlara teslim edildi.

BU HABERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.