İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD32,60
EURO34,82
GBP40,69
BIST9.507,72
GR. ALTIN2.491,84
BTC2.138.917,58
19 Nisan 2024, Cum

Çorlu Elazığ İçin Tek Yürek Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu Belediyesi tarafından Elazığ’da yaşanan depremin ardından Elazığ ve Malatya’da depremden zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere başlatılan yardım kampanyası için Çorlu halkı seferber oldu.

ÇORLU HALKINDAN BÜYÜK İLGİ

Elazığ’da meydana gelen ve tüm vatandaşlarımızın yüreğini yakan deprem sonrasında Çorlu Belediyesi tarafından AFAD, Tekirdağ Valiliği ve Çorlu Kaymakamlığı koordinasyonunda başlatılan deprem yardım kampanyasına Çorlu halkı yoğun ilgi gösterdi.

ÇORLU TEK YÜREK OLDU

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde toplanan yardımların giderek arttığını ve Çorlu halkının depremde zarar gören vatandaşlar için seferber olduğunu söyleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, toplanan yardımların tasnif işlemlerinin sürdüğünü söyledi.

YARALARIMIZI SARACAĞIZ

Başkan Sarıkurt yaptığı açıklamada, “Tüm halkımıza geçmiş olsun. Yaşanan depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

YARDIMLAR HIZLA GELMEYE BAŞLADI

Depremin hemen ardından AFAD, Tekirdağ Valiliği ve Çorlu Kaymakamlığı koordinasyonunda Çorlu Belediyesi olarak başlattığımız yardım çağrımıza vatandaşlarımız hızla karşılık verdi ve kuru gıda, yiyecek, giyecek gibi çok sayıda ihtiyaç malzemesini hızla belediyemize ulaştırmaya başladı. Yardım malzemelerinin bize ulaşmasıyla birlikte personelimiz yardımları tasnif etmeye başladı. Toplanan tüm yardım malzemeleri sınıflandırıldıktan sonra yeniden kolilere konuldu ve deprem bölgesine gönderilmek üzere hazır hâle getiriliyor. Toplanan yardımların tasnif işlemleri devam ediyor. Çorlu Kaymakamlığımızın koordinasyonunda yarın ya da en geç öbür gün yardım malzemeleri deprem bölgesine gönderilecek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmış olacak.

SARIKURT “VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Çorlu’muza yakışır bir dayanışma örneği sergilendi. Bu duyarlı ve özverili davranışlarından ötürü Çorlu halkımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“AFAD YARDIMI İLE SEVK EDİLECEK”

Öte yandan Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan açıklamada yardım taleplerinin kullanılmamış yeni malzeme olmak kaydıyla sadece ısıtıcı, giyecek ve gıda ürünlerinin kabul edileceği ifade edilerek toplanan yardımların Elazığ ve Malatya’da oluşturulan lojistik depolara “Yardım Toplama Komisyonları” tarafından sevk edileceği belirtildi.

DSC 4338

DSC 4389

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çorlu Elazığ İçin Tek Yürek Oldu
Bizi Takip Edin