SON DAKİKA

Bulgaristan’dan gelen minibüste kaçak içki ele geçirildi; 2 gözaltı

Haber Tarihi: 14 Mart 2023 - 12:06

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde polisin Bulgaristan’dan gelen bir minibüste yaptığı aramada yurda kaçak olarak sokulan içki ve tütün ürünleri ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize  Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çorlu Kaçakçılık ve Organize Grup Amirliği ekipleri  Bulgaristan’dan ilçeye bir araç ile yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı aldı. Takibe alınan Türk plakalı alınan minibüs, ilçe girişinde durdurulup aramaya alındı, Aramada  torbalar içinde ve bagaj bölümünde gümrük kaçağı 25 şişe 1 litrelik alkollü içki,  6 litre şarap,140 adet 25 gramlık paketli kıyılmış tütün, 25 adet 1 TB kapasiteli hard disk,15 araç motor beyni ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.Ç. ile İ.Ç. hakkında soruşturma sürüyor.

BU HABERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.