İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD32,41
EURO34,43
GBP40,36
BIST9.679,80
GR. ALTIN2.488,85
BTC2.088.585,50
16 Nisan 2024, Sal
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Çorlu

Bıyıkali’ye üvey evlat muamelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin Süleymanpaşa'nın yakın kırsal mahallesi Bıyıkali'den gelen şikayetler üzerineproblemleri yerinde tespit etmek ve incelemelerde bulunmak üzere mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

KİRLİ SU SAĞLIĞI TEHDİT EDİYORAK

Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşakalabalık bir heyetle Bıyıkali'de incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan İlçeBaşkanı Sezayi Çetin problemleri yerinde görerek muhtar Mestan Aslan'dan bilgi aldı. Muhtar Aslan,mahallelerine yakın bir ocak işletmesinin bulunduğunu, mahallenin içme suyu deposuna yakın olan ocak işletmesinin çalışmasından doğan yoğun toz tabakası nedeniyle sularının kirlendiğini belirterek, "Mahallemizin içme suyu deposu taş ocağına çok yakın. Ocaktan çıkan toz ve kimyasal kalıntılar su depomuzu kirletiyor. Mahalle olarak kirli su içiyoruz. Çocuklarımızın sağlığından endişe ediyoruz. Durumu Büyükşehir Belediyesine aktarıp su depomuzun yerinin değiştirilmesini talep ettik. 1 yıldır bize dönüş yapmadılar. Çeşitli bahaneler üreterek bizi sağlıksız su içmeye mecbur bıraktılar" dedi.

"KOMŞUYA ASFALT BİZE STABİLİZE"

Muhtar Mestan Aslan, yaşadıkları problemlerin hiç birisinin Büyükşehir tarafından giderilmediğinivurgulayarak, " Mahalle olarak bizi özellikle üzen Mahalle ana yolumuzun hala   stabilize olması. Komşu mahallelerde büyükbaş hayvanların kullandığı yollar bile ya asfalt ya da taş, bizim mahalle ana yolumuz hala stabilize. Aylardır çalmadığımız kapı kalmadı. Bıyıkali Mahallesi olarak üvey evlat muamelesi görmekten bıktık." diye konuştu. ÇÖPLÜKTEKİ KÖPEKLER MEZARLIĞA DADANDI Bıyıkali sakini bir vatandaş da mahalle mezarlığının çöplüğe bitişik olduğunu, orada bulunan köpeklerin mezarlığa gelerek yeni defnedilmiş mezarları eşelediklerini belirterek mahalle mezarlığının köpeklerden korunması için çitle kapanmasını istedi.

"VATANDAŞLARIMIZ KİRLİ SU İÇİYOR"

İlçe Başkanı Sezayi Çetin ise yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin yaşadıkları problemleri yerinde görme fırsatı yakaladıklarını belirterek, "Burada içme suyunun kalitesi ve sağlığı açısından ciddi bir problem olduğunu tespit ettik. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sağlıksız şartlarda yaşamlarını sürdürdüklerini görmek bizi gerçekten üzdü. Halk sağlığı üzerinde titrenmesi gereken bir durum." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Bıyıkali Mahallesi'nde yaşanan problemlerle ilgili gerekli
girişimlerde bulunacağını, çocukların sağlığından, mahallenin insani şartlarda ulaşımının sağlanma sınoktasına kadar AK Parti olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Büyükşehir Meclis Üyeleri olmak üzere gerekli mercilere ulaştırma ve takipçisi olma noktasında çaba sarf edeceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıyıkali’ye üvey evlat muamelesi
Bizi Takip Edin