İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
USD32,48
EURO34,93
GBP40,64
BIST9.716,77
GR. ALTIN2.436,79
BTC2.108.290,95
25 Nisan 2024, Per

Bahçeşehir Koleji basın toplantısı düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2015-2016 eğitim-öğretim yılında Çorlu halkına kapılarını açacak olan Çorlu Bahçeşehir  Kolejinin Türkiye’de 109 okulu, 59 kampüsü bulunmakta. Yeni nesil eğitime öncülük eden ve TEOG, LYS-YGS başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Koleji artık Çorlu’da öğrencilere hizmet verecek.

OTEL GİBİ

960 öğrenci kapasiteli Bahçeşehir Koleji Çorlu kampüsü, merkezi konumu, kapalı yüzme havuzu, mini hayvanat bahçesi, bilim müzesi, sanat atölyeleri, çok amaçlı spor salonu, imac teknoloji laboratuvarı, üç boyutlu sınıf gibi özel eğitim alanları, akıllı teknolojileri ile donatılmış derslikleri ile Marmara bölgesinin en iyi kampüsleri arasında yer alacak. Bahçeşehir Koleji Çorlu kampüsü, deneyimli ve alanında uzman eğitim kadrosuyla, Bahçeşehir Koleji’nin 21.yy. becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil, dil edindirmeyi hedefleyerek fark yaratan yaklaşımıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunacak ve onları geleceğe tam donanımlı birer birey olarak hazırlayacak.

12 AY EĞİTİM VERİYORUZ

Çorlu Bahçeşehir Koleji hakkında yapılan basın açıklamasında, “Biz Çorlu’ya sadece Bahçeşehir Kolejini getirmiyoruz, biz dünyanın en büyük eğitimini Çorlu’ya getiriyoruz. Dünyada farklı eğitim okulları olan bir okuluz. Amerika’da Amerikan vatandaşlarına, Almanya’da Alman vatandaşlarına eğitim veriyoruz, yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de bir çok ilde Bahçeşehir Kolejleriimiz vardır. Yabancı dilde konuşabilen, iletişime geçen öğrenciler yetiştiriyoruz.Bizim okulumuzda bayramlar hariç eğitim 12 ay devam ediyor, bizler çocuklarımızı tatil döneminde de eğitimden uzaklaştırmıyoruz. Tatil dönemine giren öğrenciler bir çok bilgiyi unutuyor biz tatil sürecinde de öğrencilerimizi eğitimin içinde tutuyoruz” denildi.

bahcesehirkolejiyatirimgazetecorlu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeşehir Koleji basın toplantısı düzenledi
Bizi Takip Edin