Başkan Hacı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysanın adını ölümsüzleştirmek istediklerini belirterek, Babaeskide bir caddeye Dt. Ünal Baysan Caddesi adını verdiklerini belirterek, verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi sundu.
DT.ÜNAL BAYSAN CADDESİ
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysanı Meclis Toplantısında ziyaret eden Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, 5 Ekim 2015 tarihinde belediye meclisinde aldıkları kararla Başkan Baysanın adını ölümsüzleştirdikleri Dt. Ünal Baysan Caddesi meclis karar beratı ve teşekkür plaketini takdim etti. Ziyarette konuşan Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Babaeskinin eskiyen altyapısının yenilenmesi çalışmaları sırasında kendisinin taleplerini geri çevirmediğini belirterek, Sayın Başkanım Ünal Baysan, Babaeskinin altyapı değişimi esnasında bize her türlü malzeme, makine ve teçhizat temini konusunda katkıda bulunarak, Babaeski halkının gönlünde taht kurmuştur. Biz de değerli başkanımızın bu katkılarından dolayı adının, ilçemizde sonsuza kadar yaşatılabilmesi için, belediye meclisimizin 5 Ekim 2015 tarih ve 186 sayılı kararı ile ilçemiz Dindoğru Mahallesinde bulunan Demiryolu Boyu Sokak adının düzenlemelerin ardından Dt. Ünal Baysan Caddesi olarak değiştirilmesini oy birliği ile karara bağladık. Kendisine ve Çorlu Belediyemize katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve Belediye Meclis Üyelerinin aldığı bu karardan ötürü kendilerine çok teşekkür ettiğini söyleyerek, Büyük onur ve mutluluk duydum. Şahsım ve belediyemiz adına başta siz ve meclis üyeleriniz olmak üzere, değerli Babaeski halkına sevgilerimizi iletiyorum diye konuştu.




