Sn. il Başkanım, Değerli hazirun,
AK Parti, değişimi ve dönüşümü takip eden bir anlayışın değil, değişimi ve dönüşümü bizzat gerçekleştiren ve her dönem yenilenen kadroları ile tamamen başarıya odaklanan dinamik bir siyasi harekettir. AK Partimizin ana kademesinden, kadın kollarina, gençlik Kollarından, mahalle ve sandık yönetimlerinde görev alan her arkadaşımız bu hareketin vazgeçilmez bir parçasıdır.
Biz ülkemizde yaşanan sıkıntıların farkındayız. Ülkemiz dış güçlere karşı ekonomik bir savaş halinde. Her ne konumda ve şartta olursak olalım, devletimize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a inancımız tam. Devlet Başkanımızın da ifade ettiği gibi, kimse endişe ve korku içine düşmesin. Dünya 5’ten büyüktür diyen Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik duracağız. Ekonomiden sanayiye, iç politikadan dış politikaya, bölgemizden bütün dünyaya kadar yatırımların ve dönüşümlerin olacağı yıl 2023’tür. Milletimizle beraber yine milletimizden aldığımız güçle dun gösterdiğimizden fazla gayretle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında saf tutacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023‘de Türkiye’de huzurun, kalkınmanın, istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı muhalefetin siyasi iklim kirlenmesine karşı yürüttüğü yalan terörüne en iyi cevabı verecektir.
Unutmayalım ki; bölünürsek yok, bölüşürsek tok oluruz. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, Allah’ın izniyle Ülkemizi kimse bölemez, parçalayamaz
Sn Milletvekilim değerli hazirun
Çorlu ilçemiz Üretim, sanayi, ihracat ve istihdamda gösterdiği başarılarla şehrimizin geleceğidir.
Her geçen gün büyüyen sanayisi, OSB si ekonomisi, büyüyen nüfusu ile Trakyanın ve ülkemizin yatırımcı ve girişimcilerin gözdesi olmuştur.
18 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere 5-6 aylık gibi bir süre kaldı.Biz Çorlu teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren olduğu gibi tüm kademelerimizle tek yürek sahada olacağız. Hep birlikte omuz omuza, ilcemizi ve ülkemizi hedeflerine ulaştırmak adına gecemizden, gündüzümüzden, işimizden, ailemizden fedakarlık edip memleketimize hizmet etmeye ve bu hizmeti gerçekleştirirken AK Parti ailesine yaraşır bir şekilde birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.Sorumluluklarımızın ve milletimizin emanetinin önemini bir an olsun aklımızdan çıkarmadan, daha aydınlık bir gelecek için sıkmadık el çalmadık kapı bırakmaksızın kapı kapı dolaşarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. . Çünkü biz çalıştıkça dinlenen, ülkesine ve milletine sevdalı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürümekten dolayı onurluyuz, guruluyuz ve mutluyuz.
Biz Çorlu Teskilati olarak
* 3 Aralık engelliler gününde 10 adet akülü şarjlı tekerlekli sandalye dağıttık
* Ramazan ayında her hafta 1 mahallede olmak üzere toplam 10 bin kişiye gönül sofraları kurduk
* Yine Ramazan ayında 2500 aileye erzak yardımında bulunduk
* Bu öğretim yılında 1.sınıfa gidecek 500 öğrenciye çanta ve okul seti dağıttık.
* Yaklaşık 2 senedir teşkilatımızda halk günleri düzenledik
* Bu yaz yaklaşık 330 düğüne katıldık
*Pandemi döneminde Çorlu’muzda 100 bin adet maske dağıttık
* Yine pandemi döneminde sokak hayvanlarına gıda temininde bulunduk
* Geçmiş dönemlerde görev almış ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine vefa kahvaltıları düzenledik
* açılış programları, cenaze törenleri , esnaf ve üye ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın her daim yanlarında olmaya gayret ettik.
Ben bu gayretli çalışmalarından dolayı huzurlarınızda ilce Teşkilatıma teşekkür ediyorum. Her zaman aktif çalışmayla, Çorlu ilçemizde bugüne kadar yapılmamısyeni projelerle. Milletimiz için, devletimiz için, davamız için her zaman seçim varmış gibi çalışmaya devam edecek, Bize bu makamları layık görenleri mahcup etmeyecek, hedeflerimize yürüyecek ve hep birlikte başaracağız.
Kıymetli İl Başkanım, Bizlerin Cumhurbaşkanımıza vereceği en büyük destek buradan, Çorlu’dan, Tekirdağ’ dan ve başarılı bir sınav vererek 18 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde en yüksek oyu alan 1. Parti olacağız inşallah.diyerek sözlerime burada son veriyor ve genişletilmiş İlçe Danış Meclisi Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve gündemimizin bir sonraki maddesine geçiyorum.